All in power PPA

Via het platform verkoopt u professioneel duurzame energie aan bedrijven, consumenten en de energiebeurs. Wat wij met u afspreken, leggen we vast in een PPA.

Support team
 • Eerlijk en transparant

  Wij verdienen niet aan de energie die via het platform wordt uitgewisseld. U krijgt de volledige opbrengst van uw verkochte energie uitbetaald. U betaalt ons een vaste vergoeding.

 • Wat spreken we af?

  Wij sluiten een overeenkomst af waarbij All in power de energieleverancier is voor uw aansluitingen. Deze overeenkomst is een raamwerk waarbinnen we dynamisch contracten toevoegen.

  • Wij verhandelen uw energie optimaal op de energiebeurs.

  • Wij beheren uw GVO’s. Deze kunt u binnen het platform gebruiken of we boeken de GVO’s over naar een account van uw keuze.

  • U betaalt tegen kostprijs een onbalansbijdrage. Als onderdeel van de All in power pool profiteert iedereen van onbalansvoordeel.

  • Als u direct energie verkoopt komt er een vaste energieprijs PPA tot stand tussen de producent en All in power. Eenzelfde contract komt tot stand tussen All in power en de afnemer.

Leer meer over een sluitende SDE+ business case met onze PPA
Support team

Vaste prijzen PPA’s

U verkoopt energie aan een afnemer tegen een vaste energieprijs. Wij sluiten met de afnemer een contract voor de levering van uw energie, tegen het door u gekozen tarief en looptijd. Wij zorgen dat uw energie geleverd wordt, de daadwerkelijke kosten hiervan brengen we bij u in mindering op de omzet van de geleverde energie.

Opzeggingen
 • Als een afnemer uw energiecontract wilt opzeggen, krijgt u een opzegboete van de resterende omzet uitbetaald via All in power.

 • U kunt er voor kiezen om uw contract met een grootzakelijke afnemers te ontbinden onder betaling van dezelfde boete als uw afnemers zouden betalen. Bij particuliere en kleinzakelijke afnemers is dit niet mogelijk.

 • Als u het platform geheel verlaat kunt u ook contracten met particuliere en kleinzakelijke afnemers ontbinden, u betaalt een opzegboete voor alle contracten.

Begin vandaag nog

Probeer All in power 30 dagen gratis en ontdek de uitgebreide mogelijkheden waarmee u zelf professioneel uw duurzame energie kunt verkopen.

© All in power 2020

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u onze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.