Onze klanten aan het woord

"All in power trok me over de streep"

"Ik twijfelde al een tijd over het investeren in zonnepanelen. Het rendement en de terugverdientijd vielen mij altijd wat tegen. Toen ik met All in power in contact kwam en bleek dat ik kon verkopen aan mijn collega ondernemers en mijn personeel, was de keuze snel gemaakt. Ik heb nu een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde voor mijn personeel en verkoop mijn stroom ondertussen met een beter rendement"

Koen Colvoort - Julia - Lochem

"Blij dat we niet voor een SCE teruglevercontract zijn gegaan"

"Als beginnende coöperatie was het voor ons best spannend om met All in power in zee te gaan. De meeste aanbiedingen die we hadden ontvangen verzekerde ons van de in de SCE beschikking genoemde opbrengsten. All in power wist ons ervan te overtuigen dat zelf handelen op de beurs in combinatie met de platformvoordelen dezelfde zekerheid biedt, maar met het potentieel meer te verdienen. Inmiddels is de beurs omhoog gevlogen en maken we een prachtig rendement.

De negatieve prijzen, die af en toe voorkomen, waarbij we moeten betalen voor de teruglevering, is wel de andere kant van de medaille. We werken aan de implementate van bodemprijs bescherming om ook dit fenomeen het hoofd te kunnen bieden. 

Voor ons is de volgende stap om onze stroom tegen aantrekkelijke prijzen aan onze leden aan te bieden"

Floris Mokveld - Voorzitter RoerOm energie - Roermond

"Op naar een energieneutraal bedrijventerrein"

"Wij hebben ons tot doel gesteld om volledig energieneutraal te worden op bedrijventerrein Majoppeveld. Al snel kwamen we er achter dat het ene bedrijf meer kan opwekken dan het nodig heeft, terwijl het andere bedrijf juist te weinig opwekpotentieel heeft. De vraag om stroom te kunnen uitwisselen kwam dus heel snel aan bod. Het platform van All in power faciliteert dit voor ons. 

Onze samenwerking is inmiddels al verder uitgegroeid. Zo halen wij ook "extern" stroom binnen door met de lokale ZLTO-afdeling samen te werken. De agrariërs wekken meer stroom op dan ze kunnen gebruiken en wisselen dit uit met het bedrijvenpark dat als geheel niet voldoende opwekcapaciteit heeft. Een unieke lokale samenwerking waar we erg trots op zijn! 

Pieter Wierkx - Parkmanager Majoppeveld - Roosendaal

Geïnteresseerd geraakt in de unieke mogelijkheden van ons platform?

Plan een adviesgesprek Start vandaag nog