Ons verhaal - even voorstellen

Het is onze missie om iedereen enthousiast te maken over duurzame energie en de energietransitie te versnellen. Dit doen wij met ons platform waarmee we de business case en betaalbaarheid van duurzame energie verbeteren. 100% van alle energie duurzaam, dát is ons doel!

De kernwaarden van All in power

Melvin van Melzen had als founder in 2017 een visie. “Wat als zoveel mogelijk van de door afnemers betaalde prijs bij de duurzame opwekkers terecht komt? Dan wordt het onmogelijke mogelijk, het aantrekkelijke onweerstaanbaar en subsidievrij opwekken een reële optie. "

Inmiddels werken we hier vol passie aan met als kernwaarden:

100% transparantie

Elke euro wordt tot op de laatste cent verantwoord. Er is geen black box en naast de kosten voor ons platform en het vastrecht belasten wij alléén reële kosten 1 op 1 door. Zo bewijzen wij dat we van elke euro een zo groot mogelijk aandeel in de groene keten terecht laten komen.

Lees hier meer over onze tarieven

Groen!

Wij verwelkomen op ons platform alleen producenten en wederverkopers die kiezen voor 100% groen. Ook kunnen gebruikers alleen groene stroom uit Nederland bij ons inkopen.

Bekijk hier ons stroometiket

Innovatief

All in power is geboren uit innovativiteit. Het mogelijk maken van bilaterale afspraken tussen opwekkers en afnemers op een laagdrempelige manier was (en is) echt uniek. Ook onze toekomstige ontwikkeling zal altijd innovatief zijn en gericht op het versnellen van de energietransitie.

Lees meer over het leveren aan afnemers door producenten.

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden?

Bekijk de cases

Ons Team