Platformaanmelding producent

Met All in power kies je zelf aan wie je energie verkoopt, tegen de tarieven en voorwaarden die jij bepaalt. Zo ben je zelf in power!

Vermijd tussenpartijen

Wij verzorgen jouw administratie

Genereer extra inkomsten

Maak gebruik van zelflevering!

Zelflevering is het opwekken van je eigen elektriciteit en het gebruiken ervan op je eigen locatie of te leveren aan anderen. Dit in plaats van het kopen van elektriciteit van een energiebedrijf. Zelflevering is over het algemeen gebaseerd op stroom opgewekt door zonnepanelen of windturbines.

Als opwekker van groene stroom kun je dankzij All in power je eigen opgewekte energie nu zelf leveren aan zelf gekozen afnemers, of verkopen op de energiebeurs.

All in power voert het aanbod dat je uitbrengt voor het stroomtarief uit. Jij ontvangt na aftrek van onze transparante kosten elke euro die jouw afnemers betalen voor hun stroom. Wel zo eerlijk natuurlijk!

Bepaal zelf aan wie je energie verkoopt

All in power stelt lokale producenten van duurzame energie in staat om hun zonne- en windenergie direct te leveren aan hun doelgroep tegen de laagst mogelijke kosten. Via ons robuuste platform lever je direct aan jouw afnemers onder eigen naam.

Omdat je via ons platform levert, vermijd je kostenverhogende tussenpartijen, waarmee je tot wel 50% extra inkomen genereert. Je krijgt zo extra ruimte om je afnemers hiervan te laten meeprofiteren of de productie verder op te schalen, het is aan jou. Je hebt namelijk de volledige controle.

All in power adviseert en ondersteunt je met het maken en vastleggen van alle afspraken, verschaft het benodigde marketingmateriaal en verzorgt de gehele administratie en facturering. We nemen zelfs het debiteurenrisico en de klantenservice van je over. Mocht je het lastig vinden om de voorwaarden zelf te bepalen, dan staan onze specialisten voor je klaar om je te helpen.

De voordelen van zelflevering via All in power

Bij All in power heb jij de volledige controle, maar wij ondersteunen je hier uiteraard bij. Wat kun je van ons verwachten?

  1. Wij zorgen voor de administratie van uitgewisselde stroom.
  2. Wij factureren aan jouw afnemers, onder jouw eigen naam.
  3. We staan jouw klanten te woord met onze klantenservice.
  4. We nemen debiteurenbeheer en debiteurenrisico van je over.
  5. We innen en dragen alle verplichte belastingen en heffingen af.

Ben je wel geïnteresseerd in het verkopen aan eindgebruikers, maar wil je de verkoop niet zelf organiseren? Dat zou onze energieveiling wel eens een uitkomst voor je kunnen zijn. Wij brengen op onze veiling opwekkers en afnemers bij elkaar tegen voor beide partijen uitstekende voorwaarden.

Maandbedrag stroom & gas

174,65

incl. btw

Bekijk opbouw maandbedrag

Stroom van All in power, vrij opzegbaar tegen inkoopprijzen. Inclusief prijsplafond 2023.

Tarieven en voorwaarden stroom

Gaslevering powered by Kikker Energie, vrij opzegbaar tegen inkoopprijzen. Inclusief prijsplafond 2023.

Tarieven en voorwaarden gas

Situatie

  • 2.700 kWh verbruik
  • 0 kWh teruglevering
  • 1.200 m³ verbruik
  • Standaard aansluiting

Situatie aanpassen

Ervaringen met All in power

Bekijk alle ervaringen

Ons succes wordt bepaald door hoe onze klanten en partners onze meerwaarde zowel zakelijk als persoonlijk ervaren.

Koen Colvoort – Julia – Lochem

All in power trok me over de streep

Ik twijfelde al een tijd over het investeren in zonnepanelen. Het rendement en de terugverdientijd vielen mij altijd wat tegen. Toen ik met All in power in contact kwam en bleek dat ik kon verkopen aan mijn collega ondernemers en mijn personeel, was de keuze snel gemaakt. Ik heb nu …

Floris Mokveld – Voorzitter RoerOm energie – Roermond

Blij dat we niet voor een SCE teruglevercontract zijn gegaan

Als beginnende coöperatie was het voor ons best spannend om met All in power in zee te gaan. De meeste aanbiedingen die we hadden ontvangen verzekerde ons van de in de SCE beschikking genoemde opbrengsten. All in power wist ons ervan te overtuigen dat zelf handelen op de beurs in …

Pieter Wierkx – Parkmanager Majoppeveld – Roosendaal

Op naar een energieneutraal bedrijventerrein

Wij hebben ons tot doel gesteld om volledig energieneutraal te worden op bedrijventerrein Majoppeveld. Al snel kwamen we er achter dat het ene bedrijf meer kan opwekken dan het nodig heeft, terwijl het andere bedrijf juist te weinig opwekpotentieel heeft. De vraag om stroom te kunnen uitwisselen kwam dus heel …

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.