Platform voor duurzame energie

All in power stelt iedereen in staat om duurzame energie uit te wisselen, met elkaar en met de energiebeurs. Het maakt niet uit of u stroom inkoopt voor uw woning of bedrijf, of dat u duurzame energie wilt verkopen. Uitgewisselde energie wordt één-op-één verrekend met de gebruikers van het platform, in volledige transparantie.

Support team

Mogelijkheden van dynamische prijzen

 • Voor iedereen

  U hoeft geen energie-expert te zijn om op de beurs energie te verhandelen. Via het platform stelt u in wat wij met uw energie moeten doen, wij regelen de rest. Wat wij betalen voor uw energie, of verdienen aan uw energie, krijgt u transparant verrekend. Hiervoor betaalt u ons een vaste vergoeding per kWh ongeacht de beursprijs.

 • Slimmer energie gebruiken

  Wilt u een goed beeld krijgen van de momenten waarop u het beste energie kunt verbruiken? Via het platform krijgt u inzicht in de dynamische beursprijzen om uw energievraag samen te laten vallen met duurzame productie en lage energieprijzen. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wanneer het voor u een goed moment is om uw elektrische voertuig op te laden, wasmachine of boiler aan te zetten tegen de meest gunstige prijs. Zo wordt duurzame energie beter benut en kunt u geld besparen.

 • Tot 15% voordeliger inkopen

  Wat u betaalt, is afhankelijk van uw daadwerkelijke verbruik per uur en de actuele beursprijs in ieder uur. Normale vaste prijzen zijn hoger dan dynamische prijzen, u betaalt meer voor de verzekering dat u geen last heeft van stijgende prijzen. Maar, zo verliest u ook de kans om van dalende prijzen te profiteren. De algemene marktverwachting en historische praktijk is dat de dynamische beursprijzen gemiddeld over een periode van enkele jaren 5% tot 15% lager uitkomen dan vaste prijzen over eenzelfde periode.

 • Groener

  Als u vroeger tegen vaste prijzen energie inkocht was dit met een looptijd van enkele jaren. Dit geeft u een stabiele prijs maar u geeft hiermee ook afnamezekerheid aan handelaren op de markt voor vaste prijzen. Deze handelaren handelen op een andere beurs met zogenaamde futures. All in power maakt geen gebruik van futures waardoor u nooit direct bijdraagt aan zekerheden voor fossiele energieproducenten.

Support team

Voor producenten

 • SDE+

  Energie verkopen op de EPEX day ahead energiebeurs zorgt voor een sluitende business case. Omdat de SDE+ subsidie bepaald wordt op basis van deze beurs verdient u ongeveer het correctiebedrag aan uw energieverkoop.

 • Onbalansvoordeel

  U kunt meer verdienen op de energiebeurs doordat we uw energie slimmer verkopen met onze geavanceerde forecasting modellen. U profiteert van een onbalansvoordeel van deze modellen in combinatie met de schaalvoordelen van de collectieve All in power pool.

 • Bodemprijsbescherming

  We beschermen u tegen onrendabele energieprijzen. U krijgt een automatisch signaal om uw productie uit te schakelen als onrendabele prijzen zich voordoen.

 • Onbalanssturing

  Als de onbalansprijzen negatief worden kan het de moeite waard zijn om kort de productie van duurzame energie te onderbreken. U helpt mee om het energiesysteem te stabiliseren en wordt daarvoor beloond.

Support team
Begin vandaag nog

Stap vandaag nog over op All in power en ontdek de uitgebreide mogelijkheden waarmee u duurzame energie kunt uitwisselen. Er zijn geen opstartkosten en u zit nergens aan vast.

Begin vandaag nog

of vraag een adviesgesprek aan

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u onze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.