Voorwaarden

Door gebruik te maken van de diensten van All in power ga je akkoord met de volgende voorwaarden.

Algemene voorwaarden

Op de levering van de producten en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden voor de levering van elektriciteit (en gas) aan kleinverbruikers van toepassing. Deze zijn opgesteld door Energie-Nederland in samenspraak met de Consumentenbond.

Algemene voorwaarden kleinverbruik (PDF)

Algemene voorwaarden grootverbruik (PDF)

Productvoorwaarden

Platformcontract voorwaarden

Met het All in power Platformcontract sluit je een contract voor bepaalde tijd van maximaal 36 maanden voor de levering van elektriciteit. Het All in power Platformcontract geldt voor kleinverbruik elektriciteitsaansluitingen tot een maximale doorlaatwaarde van 3×80 Ampère.

Platformcontract voorwaarden (PDF)

Kwaliteitscriteria

Wij willen graag dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom werken wij voortdurend aan het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstenverlening. Wij hebben daarom duidelijke kwaliteitscriteria opgesteld die beschrijven wat je van ons kunt verwachten.

Kwaliteitscriteria (PDF)

Herroepen binnen bedenktijd

Als je onze overeenkomst wilt herroepen kan je gebruik maken van een standaard formulier.

Model herroepingsformulier (PDF)

Opzeggen binnen bedenktijd

Je kan jouw opzegging doorgeven door in te loggen op het platform en daar je opzegging door te geven. Je kan ons ook een e-mail te sturen. Heb je vragen of hulp nodig bij het opzeggen? Onze klantenservice helpt je graag.

Aansluit- en transportovereenkomst

De aansluiting waarmee je energie geleverd krijgt, is van de netbeheerder. Om deze te gebruiken is een aansluit- en transportovereenkomst (ATO) met de netbeheerder nodig. Deze overeenkomst komt tot stand als wij jouw leverancier worden en er nog geen ATO was overeengekomen. In de meeste gevallen heb je dus al een ATO met de netbeheerder.

Op de ATO zijn de algemene voorwaarden van de netbeheerder van toepassing, deze zijn in samenspraak met de Consumentenbond opgesteld. De standaard tarieven voor het gebruik van de aansluiting zijn te vinden op de website van de netbeheerder. Wij brengen de netbeheerkosten in rekening zoals wij dat verplicht zijn.

Gedragscodes energiesector

Wij vinden het belangrijk dat consumenten weten waar ze aan toe zijn. Daarom zijn wij deelnemer in een aantal sectorspecifieke gedragscodes. Je mag van ons verwachten dat wij ons houden aan deze gedragscodes.

  • Gedragscode Leveranciers Slimme Meters 2012 (Energie-Nederland)
  • Gedragscode Consument en Energieleverancier 2020 (Energie Nederland)
  • Aanvullende verklaring dynamische prijscontracten 2021 (Energie Nederland)


De Gedragscodes zijn te vinden op de website van Energie-Nederland

Modelcontract

Wil je gebruik maken van het All in power modelcontract voor onbepaalde tijd tegen een variabel tarief? Stuur een e-mail naar klantenservice@allinpower.nl met uw naam, adresgegevens en verwachtte jaarverbruik aan elektriciteit voor een offerte op basis van het modelcontract. Dit contract is uitsluitend voor kleinverbruikers.

Tarieven per 01-12-2023:

  • Vaste leveringskosten modelcontract: € 217,80 per jaar incl. btw (€ 15 /maand excl. btw)
  • Variabele leveringskosten modelcontract: € 0,45415 per kWh incl. heffingen 2024 en btw (€ 0,25 per kWh excl. heffingen en btw)

Modelcontract voorwaarden (PDF)