Ons aanbod

Energie leveren of afnemen? Bij All in power kan het allemaal!

Zelf groene energie leveren of afnemen?

All in power stelt lokale opwekkers van duurzame energie in staat om deze energie direct te leveren aan hun doelgroep tegen de laagst mogelijke kosten. Zo krijgt iedereen gelijke kansen om te beschikken over zijn energievoorziening. Zo zijn we all in power!

Daarnaast is het mogelijk om bij ons energie af te nemen in de vorm van gas of stroom. De magie zit hem in ons unieke platform. Alle via het platform uitgewisselde energie wordt één-op-één verrekend bij de gebruikers van het All in power platform. Van iedere kWh en euro is duidelijk van en voor wie deze is. Hierdoor kan jij als afnemer controleren dat wat jij betaalt.

Direct aanmelden

Opwekkers

Opwekkers die via All in power hun energie direct leveren aan afnemers zien al gauw 50% hogere inkomsten op hun geleverde energie. Onze producenten krijgen de kans om hun hogere omzet ten gunste van de energietransitie in te zetten en meer duurzame opwekking te ontwikkelen en/of een extra voordeel te bieden aan hun afnemers.

Lees meer

Afnemers

Afnemers van All in power kunnen onderhandelen voor lagere prijzen. Omdat via ons platform de marges bij opwekkers van groene stroom voor kleinverbruikers gunstig zijn, biedt dit ruimte voor deze opwekkers om een deel van hun inkomstenvoordeel te vertalen naar lagere tarieven voor afnemers. De opwekkers binnen ons platform beslissen hier zelf over.

Lees meer

Verantwoorde gebruikers van duurzame stroom

Uiterst voordelige 100% duurzame energie van zelf gekozen bronnen. En ja, naast electriciteit voorzien wij ook in je gasbehoefte.

Direct aanmelden

Ervaringen met All in power

Bekijk alle ervaringen

Ons succes wordt bepaald door hoe onze klanten en partners onze meerwaarde zowel zakelijk als persoonlijk ervaren.

Koen Colvoort – Julia – Lochem

All in power trok me over de streep

Ik twijfelde al een tijd over het investeren in zonnepanelen. Het rendement en de terugverdientijd vielen mij altijd wat tegen. Toen ik met All in power in contact kwam en bleek dat ik kon verkopen aan mijn collega ondernemers en mijn personeel, was de keuze snel gemaakt. Ik heb nu …

Floris Mokveld – Voorzitter RoerOm energie – Roermond

Blij dat we niet voor een SCE teruglevercontract zijn gegaan

Als beginnende coöperatie was het voor ons best spannend om met All in power in zee te gaan. De meeste aanbiedingen die we hadden ontvangen verzekerde ons van de in de SCE beschikking genoemde opbrengsten. All in power wist ons ervan te overtuigen dat zelf handelen op de beurs in …

Pieter Wierkx – Parkmanager Majoppeveld – Roosendaal

Op naar een energieneutraal bedrijventerrein

Wij hebben ons tot doel gesteld om volledig energieneutraal te worden op bedrijventerrein Majoppeveld. Al snel kwamen we er achter dat het ene bedrijf meer kan opwekken dan het nodig heeft, terwijl het andere bedrijf juist te weinig opwekpotentieel heeft. De vraag om stroom te kunnen uitwisselen kwam dus heel …

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.