Energieveiling november 2023

Stroom leveren of afnemen via de All in power Energieveiling november 2023. Je kunt tegen het vooraf gestelde vaste tarief groene stroom kopen of verkopen. Je bepaalt daarbij zelf het volume. Bekijk hieronder direct het vastgestelde tarief en meld je aan voor de veiling!

Betere in/verkoop tarieven dan de beurs

Binnen 5 minuten aangemeld

Wij regelen alles voor je

100% lokale groene stroom

Let op: de Energieveiling november 2023 is wegens succes verlengd tot 14 december 2023 om 15:00 uur. Zo hebben meer afnemers de kans zich aan te melden en te profiteren van de hoeveelheid aangemelde producenten!

energie-verkopen-zonnepanelen

Producenten en afnemers lokaal gekoppeld

In onze veiling staat het tarief voor iedereen vooraf vast en matchen we de dichtstbijzijnde vraag en aanbod. Hierbij geldt op=op! Zorg er dus voor dat je zo dicht mogelijk bij je voorkeursproducent zit. Samen zorgen we voor duurzame energie, zonder concessies. Doe mee!

Wil je duurzame energie afnemen van lokale producenten? Of ben je geïnteresseerd in het verkopen van jouw energie, maar wil je de verkoop niet zelf organiseren? Dan zou onze energieveiling wel eens een uitkomst voor je kunnen zijn. Wij brengen op onze veiling afnemers en producenten bij elkaar tegen voor beide partijen uitstekende voorwaarden. Daarbij regelen wij alle administratie voor je!

Wat is een energieveiling?

Een energieveiling is een proces waarbij producenten en afnemers die dichterbij elkaar aan elkaar gekoppeld worden. Dit biedt klanten de kans om actief te vergelijken en de meest voordelige tarieven en voorwaarden te selecteren voor hun energiebehoeften. Normale veilingen zijn eigenlijk helemaal niet zo eerlijk! Grote bedrijven drijven de prijs op ten koste van kleinere ondernemingen. Maar wij regelen het anders. Wij kiezen een eerlijke prijs die zowel producenten als afnemers, groot en klein, ten goede komt, zonder biedingen.

De All in power Energieveiling november 2023

Wat de All in power Energieveiling november 2023 uniek maakt, is de nadruk op lokale duurzame energieproductie en -consumptie. All in power brengt lokale producenten van groene energie en afnemers in een gemeenschap samen. Dit bevordert duurzaamheid en stimuleert de lokale economie. Door directe koppeling worden lokale energiebronnen zoals zonnepanelen en windturbines optimaal benut, wat bijdraagt aan een groenere toekomst. All in power benadrukt betrokkenheid, duurzaamheid en gemeenschapszin, waardoor het meer is dan alleen een traditionele energieveiling.

Klik hier voor de spelregels.

zonnepanelen-bedrijf-dak

Ervaringen met All in power

Bekijk alle ervaringen

Ons succes wordt bepaald door hoe onze klanten en partners onze meerwaarde zowel zakelijk als persoonlijk ervaren.

Koen Colvoort – Julia – Lochem

All in power trok me over de streep

Ik twijfelde al een tijd over het investeren in zonnepanelen. Het rendement en de terugverdientijd vielen mij altijd wat tegen. Toen ik met All in power in contact kwam en bleek dat ik kon verkopen aan mijn collega ondernemers en mijn personeel, was de keuze snel gemaakt. Ik heb nu …

Floris Mokveld – Voorzitter RoerOm energie – Roermond

Blij dat we niet voor een SCE teruglevercontract zijn gegaan

Als beginnende coöperatie was het voor ons best spannend om met All in power in zee te gaan. De meeste aanbiedingen die we hadden ontvangen verzekerde ons van de in de SCE beschikking genoemde opbrengsten. All in power wist ons ervan te overtuigen dat zelf handelen op de beurs in …

Pieter Wierkx – Parkmanager Majoppeveld – Roosendaal

Op naar een energieneutraal bedrijventerrein

Wij hebben ons tot doel gesteld om volledig energieneutraal te worden op bedrijventerrein Majoppeveld. Al snel kwamen we er achter dat het ene bedrijf meer kan opwekken dan het nodig heeft, terwijl het andere bedrijf juist te weinig opwekpotentieel heeft. De vraag om stroom te kunnen uitwisselen kwam dus heel …

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.