Join the revolution!

Bij All in power werken we samen om het uitwisselen van groene energie toegankelijk te maken voor iedereen.
Zo zijn we all in power! Wil je ook deel uitmaken van ons energieke en specialistische team?
Solliciteer dan op één van onderstaande vacatures.

Over All in power

Wij zijn een hecht team dat een échte bijdrage levert aan de energietransitie en waar alle ruimte is voor jouw mening en ideeën. Wij kennen een goede werk-privé balans en stimuleren dit ook.

De cultuur van de organisatie wordt samengevat in een 7-tal kernwaarden:

  1. Doe wat goed is, altijd
  2. De wereld verbeteren is een teamsport, samen kunnen we alles
  3. Verwelkom confrontatie, we communiceren eerlijk en respectvol
  4. Geniet van je werk, we zijn een gezonde leerzame werkplek
  5. Neem eigenaarschap, we laten niets aan het toeval over
  6. Doe wat je belooft, we rekenen op elkaar
  7. Wees oplossingsgericht, het onverwachte gebeurt

Past dit bij jou? Check dan snel onze openstaande vacatures. Join the revolution!

Vacatures

Dit zijn de energieke vacatures die momenteel openstaan. Tot snel! 

Commercieel Manager

Bekijk vacature

Wil jij bijdragen aan de energietransitie? Zet dan samen met ons de energiemarkt op zijn kop! Hiervoor zijn we op zoek naar een Commercieel Manager om ons team te versterken. Ben jij gemotiveerd, heb je ervaring met sales en affiniteit met duurzaamheid? Dan komen we graag in contact met jou!

Back-end developer Python (Junior)

Bekijk vacature

Wil je ontwerpen, programmeren, testen en nieuwe back-endtoepassingen toepassen? Dan komen we graag met jou in contact! We zijn namelijk op zoek naar een Back-end developer die zich graag ontwikkelt én wil bijdragen aan een groenere wereld.

Back-end developer Python (Medior)

Bekijk vacature

Wil je als Back-end ontwikkelaar écht impact maken en actief mee kunnen denken om ons platform naar het volgende niveau te tillen? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe collega kunnen zijn! Je draagt dan, terwijl je samen met ons bouwstenen aan het platform toevoegt, meteen bij aan een groenere en meer duurzame wereld!

Back-end developer Python (Senior)

Bekijk vacature

Ben jij een echte Back-end developer baas? En heeft Phyton geen geheimen voor jou? Sluit je dan aan bij ons team van gedreven collega’s en draag bij aan het creëren van een duurzamere wereld!

Front-end developer Javascript

Bekijk vacature

Wil je als Front-end ontwikkelaar écht impact maken en actief mee kunnen denken om ons platform naar het volgende niveau te tillen? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe collega kunnen zijn! Je draagt dan, terwijl je samen met ons bouwstenen aan het platform toevoegt, meteen bij aan een groenere en meer duurzame wereld!

Open sollicitatie

Bekijk vacature

Geen passende vacature? We zijn altijd op zoek naar energierijk talent met een groen hart en frisse blik, dus als je graag ons team wilt komen versterken . Ben je energie-professional of projectontwikkelaar en wil je ambassadeur worden van All in power? Word All in power wederverkoper.