Over ons

Wat als zoveel mogelijk van de door afnemers betaalde prijs bij de duurzame opwekkers terechtkomt? Dan wordt subsidievrij opwekken een reële optie.

100% duurzame energie uit Nederland

Het is onze missie om iedereen enthousiast te maken over duurzame energie en de energietransitie te versnellen. Dit doen wij met ons platform waarmee we de business case en betaalbaarheid van duurzame energie verbeteren. 100% van alle energie moet duurzaam worden en zo snel mogelijk, dát is ons doel!

Via ons robuuste platform lever je direct aan jouw afnemers onder eigen naam. All in power verzorgt de administratieve rompslomp, klantsupport en ondersteunt met advies en marketing. Zowel particulieren als kleine en grote zakelijke producenten met zelflevering geven wij de mogelijkheid om eenvoudig energieleverancier te worden.

Iedereen in power!

Tussen “All” en “in power” staat geen streepje. Het is niet zo dat we zomaar een all-in energieoplossing bieden. We geven iedereen de kracht om voor zichzelf op te komen. Iedereen in power dus! En daarom is het All in power zonder streepje.

Hoe werkt dat dan? Wij zetten kleine producenten van duurzame energie in hun kracht door ze in staat te stellen om direct hun eigen energie te leveren aan hun eigen doelgroep tegen de laagst mogelijke kosten. Zo krijgt iedereen gelijke kansen om te beschikken over zijn energievoorziening.

Direct aanmelden

Hoe doen wij dit?

Om de energietransitie te laten slagen moet de stap naar duurzaam een economisch logische stap zijn. Het is onze visie om de kosten om energie uit te wisselen laag te houden en de baten van duurzame energie direct naar de opwekkers toe te laten stromen. Zo verbetert de business case van duurzame energie en bereiken we eerder het punt waarop we subsidie-vrij naar 100% duurzame energie kunnen bewegen.

100% transparantie

Elke euro wordt tot op de laatste cent verantwoord. Er is geen black box en naast de kosten voor ons platform en het vastrecht belasten wij alléén reële kosten 1 op 1 door. Zo bewijzen wij dat we van elke euro een zo groot mogelijk aandeel in de groene keten terecht laten komen.

Bekijk tarieven

Groen!

Wij verwelkomen op ons platform alleen opwekkers en wederverkopers die kiezen voor 100% groene energie. Ook kunnen gebruikers alleen groene stroom uit Nederland bij ons inkopen.

Bekijk klantverhalen

Innovatief

All in power is geboren uit innovativiteit. Het mogelijk maken van bilaterale afspraken tussen opwekkers en afnemers op een laagdrempelige manier was (en is) echt uniek. Ook onze toekomstige ontwikkeling zal altijd innovatief zijn en gericht op het versnellen van de energietransitie.

Bekijk ons aanbod

Melvin van Melzen

CEO & Founder

We helpen je graag met persoonlijk advies

We kunnen ons voorstellen dat de energiewereld complex is waar door het moeilijk is om de informatie te vinden die bij jouw situatie past. Daarom helpen we je graag! Heb je een vraag of wil je meer informatie? Onze CEO & Founder Melvin van Melzen helpt je met persoonlijk advies. Hij biedt deskundig advies voor het optimaliseren van jouw energiegebruik, om zo het hoogst mogelijke rendement te behalen. Neem geheel vrijblijvend contact op om een adviesgesprek in te plannen.

Onze klanten

Enkele van onze gebruikers:

Partners

We staan sterk met onze partners:

Netwerken

We zijn deelnemer aan de volgende netwerken:

Ervaringen met All in power

Bekijk alle ervaringen

Ons succes wordt bepaald door hoe onze klanten en partners onze meerwaarde zowel zakelijk als persoonlijk ervaren.

Koen Colvoort – Julia – Lochem

All in power trok me over de streep

Ik twijfelde al een tijd over het investeren in zonnepanelen. Het rendement en de terugverdientijd vielen mij altijd wat tegen. Toen ik met All in power in contact kwam en bleek dat ik kon verkopen aan mijn collega ondernemers en mijn personeel, was de keuze snel gemaakt. Ik heb nu …

Floris Mokveld – Voorzitter RoerOm energie – Roermond

Blij dat we niet voor een SCE teruglevercontract zijn gegaan

Als beginnende coöperatie was het voor ons best spannend om met All in power in zee te gaan. De meeste aanbiedingen die we hadden ontvangen verzekerde ons van de in de SCE beschikking genoemde opbrengsten. All in power wist ons ervan te overtuigen dat zelf handelen op de beurs in …

Pieter Wierkx – Parkmanager Majoppeveld – Roosendaal

Op naar een energieneutraal bedrijventerrein

Wij hebben ons tot doel gesteld om volledig energieneutraal te worden op bedrijventerrein Majoppeveld. Al snel kwamen we er achter dat het ene bedrijf meer kan opwekken dan het nodig heeft, terwijl het andere bedrijf juist te weinig opwekpotentieel heeft. De vraag om stroom te kunnen uitwisselen kwam dus heel …

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.