Over ons

Onze missie

Het is onze missie om iedereen enthousiast te maken over duurzame energie en de energietransitie te versnellen. Dit doen wij met ons platform waarmee we de business case en betaalbaarheid van duurzame energie verbeteren. We rusten niet totdat alle energie duurzaam geproduceerd wordt.

Onze geschiedenis

All in power is opgericht om de energietransitie te versnellen en voor iedereen toegankelijk te maken. Wij zijn dan ook meer een technologiebedrijf dan een energiebedrijf. We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen aan de productie van duurzame energie en doen dit door de uitwisseling van energie transparant, leuker, makkelijker en goedkoper te maken.

We zijn met een blanco vel papier begonnen en hebben de energieleverancier van het internettijdperk ontworpen. Zo is All in power ontstaan, als het platform voor duurzame energie. Het platform is volledig transparant zodat iedereen zelf kan controleren dat alles inderdaad klopt.

Support team

Woord van de oprichter

Als energie expert viel mij op dat consumenten veel meer betalen dan producenten verdienen voor dezelfde duurzame energie. Ik heb het op mij genomen om dit probleem te doorgronden en op te lossen en zo de energietransitie een boost te geven. Dat is waar All in power voor staat: eerlijke prijzen en transparantie.

Melvin van Melzen - CEO All in power

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u onze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.