Eerlijke prijzen en geen tussenpartijen
All in power levert een totaaloplossing in jouw duurzame en verantwoorde energiebehoefte. Ons aanbod is anders dan je gewend bent van traditionele leveranciers. Wij handelen namelijk direct op de energiebeurs waardoor tussenpartijen vervallen. De groene energie kopen wij in op de energiebeurs en factureren dit tegen inkoopkosten direct door. Zo ben jij verzekerd van de voordeligste prijs voor jouw groene energie.
Groene stroom
All in power komt als écht groen uit de Groene stroom checker van Klimaatstichting HIER! Wist jij dat niet alle groene stroom écht groen is? Soms wordt stroom in Nederland verkocht onder de naam groene stroom en is het eigenlijk gewone stroom waar geen windmolen of zonnepaneel aan te pas komt! Gelukkig controleer je met de Groene stroom checker snel & makkelijk of jouw groene stroom wel écht groen is. Check het nu, op HIER.nu!
Energie inkopen wordt leuk door eigen regie
Voor jouw als afnemer wordt het leuk en makkelijk om energie in te kopen. Je kan namelijk een persoonlijke mix van energieleveranciers samenstellen. Door ons platform worden tussenleveranciers overbodig – je koopt dus rechtstreeks van de gekozen energieopwekker. Tarieven zijn hierdoor eerlijker, transparanter en je draagt direct bij aan het versneld verduurzamen van ons land. Wil je weten hoe dit werkt? Of hoeveel jij kan besparen op jouw groene stroom? Neem dan contact met ons op.
De tarieven
Voor het gebruik van het platform betaalt u een vast bedrag per maand per aansluiting, dit is vergelijkbaar met wat andere leveranciers vragen.
We brengen de echte beursprijs in rekening, natuurlijk moet u ook energiebelastingen betalen. Wij vragen daarnaast een kleine vergoeding voor de moeite die wij doen om uw energie op de beurs te verhandelen en te verzekeren dat de energie duurzaam is.
Gas nodig?
All in power levert gas via onze partner Kikker energie, ook tegen inkoopprijs. Dit scheelt zo’n 15% ten opzichte van vaste energieprijzen. Pak uw voordeel! Als u hier gebruik van wilt maken kunt u zich via onze website aanmelden en zorgen wij voor een soepele overstap.
Tarieven
All in power rekent voor haar platform en diensten eerlijke vaste tarieven: Zakelijke afnemers betalen €66,- per jaar per aansluiting (excl. btw). Voor particuliere afnemers komt dit neer op €79,86 per jaar (incl. btw). Daarnaast betalen producenten een vaste vergoeding van 0,0035 ct per kWh voor de teruggeleverde energie. Grotere producenten betalen dus meer dan kleinere producenten, omdat ze meer produceren en dus meer inkomsten door het platform genieten.
Opwekkers van energie kunnen hun groene stroom tegen tarieven leveren die tot 50% hoger kunnen zijn dan afzet via de reguliere energiereuzen. Deze extra revenuen kunnen zij (deels) toekennen aan hun afnemers door het leveren tegen meer aantrekkelijke tarieven. Denk bijvoorbeeld aan een werkgever die haar medewerkers een aantrekkelijk energiecontract kan aanbieden als deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden.
De extra revenuen kunnen ook aangewend worden om te herinvesteren in het vergroten van de opwekkingscapaciteit. Denk aan een energie coöperatie die extra vierkante meters zonnepanelen kan aanleggen. Dit draagt overigens weer direct bij aan de energietransitie.
Ons succes wordt bepaald door hoe onze klanten en partners onze meerwaarde zowel zakelijk als persoonlijk ervaren.
Koen Colvoort – Julia – Lochem
All in power trok me over de streep
Ik twijfelde al een tijd over het investeren in zonnepanelen. Het rendement en de terugverdientijd vielen mij altijd wat tegen. Toen ik met All in power in contact kwam en bleek dat ik kon verkopen aan mijn collega ondernemers en mijn personeel, was de keuze snel gemaakt. Ik heb nu …
Pieter Wierkx – Parkmanager Majoppeveld – Roosendaal
Op naar een energieneutraal bedrijventerrein
Wij hebben ons tot doel gesteld om volledig energieneutraal te worden op bedrijventerrein Majoppeveld. Al snel kwamen we er achter dat het ene bedrijf meer kan opwekken dan het nodig heeft, terwijl het andere bedrijf juist te weinig opwekpotentieel heeft. De vraag om stroom te kunnen uitwisselen kwam dus heel …