Energieveiling november 2023
voor afnemers

Koop je groene stroom tegen het vaste tarief van 15,75 cent per kWh. Je bepaalt zelf hoeveel stroom je in wilt kopen. Via de veiling matchen we je dan met een lokale producent.

Zeer scherp inkooptarief

Bepaal zelf het volume

100% lokale groene stroom

Wij regelen het administratieve gedeelte

Let op: de Energieveiling november 2023 is wegens succes verlengd tot 14 december 2023 om 15:00 uur. Zo hebben meer afnemers de kans zich aan te melden en te profiteren van de hoeveelheid aangemelde producenten!

Direct aanmelden

Onze krachten bundelen!

We ervaren het allemaal, sterk wisselende en hoge prijzen op de energiemarkt als gevolg van geopolitieke onrust. Wil jij je risico’s spreiden? Of ben je op zoek naar een vaste energieprijs? Dan laten we je graag kennismaken met onze energieveiling.

Jouw voordeel bij de zekerheid van een vast tarief is groter dan ooit. Wij matchen je energiebehoefte aan producenten die zijn geholpen met dezelfde stabiliteit. Door onze krachten te bundelen staan we samen sterker!

De kracht van lokaal

Een energieveiling, maar dan anders… In tegenstelling tot traditionele energieveilingen, brengt All in power lokale producenten van hernieuwbare energie en afnemers in dezelfde gemeenschap samen. Dit bevordert niet alleen de lokale economie, maar versterkt ook de duurzame agenda.

Daarnaast is All in power is niet alleen een energieveiling, maar een beweging naar een duurzamere en meer verbonden gemeenschap. Zo zijn we samen ‘All in power’ voor een groene en duurzame wereld.

Voordelen van onze energieveiling voor afnemers

Het deelnemen aan de All in power energieveiling november 2023 biedt diverse voordelen voor afnemers:

  1. Prijsvoordeel: Verkrijg lagere tarieven door concurrerende leveranciers.
  2. Transparantie: Vergelijk gemakkelijk prijzen en voorwaarden middels een overzichtelijk en transparant overzicht.
  3. Collectieve kracht: Vergroot je onderhandelingspositie en krijg meer invloed op de voorwaarden van je energiecontract.
  4. Duurzaamheid: Sommige energieveilingen richten zich op duurzame energiebronnen, waardoor afnemers groene energie kunnen ondersteunen en bijdragen aan milieubehoud.
zonnepanelen-windturbine-mast

Inschrijven voor veiling

Vul het formulier in om deel te nemen aan de veiling. Heb je nog vragen? Klik hier om de veelgestelde vragen te lezen.

Klik hier om de spelregels te lezen. Je schrijft je in om energie te leveren onder de volgende voorwaarden:

Sluiting veiling14 december 2023 om 15:00 uur
Type overeenkomst Vaste prijs
Prijs per kWh15,75 cent
Looptijd1 jaar
Opzegvergoeding15%
Type energie100% Nederlandse zon of wind
Ingangsdatum 1 januari, 1 februari, 1 maart of 1 april 2024

Afnemers melden zich aan voor een of meerdere locaties. Bij de locatie vul je de hoofdvestiging in of de grootste aansluiting van de groep van aansluitingen.

Aanmelden webinar

Wil je toch nog meer weten over de veiling? Neem dan deel aan onze webinar op 23 november. Daarin bespreken we uitvoerig hoe de veiling werkt voor zowel afnemers als producenten van groene stroom. We geven antwoord op je vragen zodat je vrijblijvend en weloverwogen kan instappen. We hebben twee startmomenten voor het webinar met een duur van 30 tot 40 minuten. We zien je graag verschijnen!

Consent

23 november | 16:00 & 20:00

Melvin van Melzen

In het webinar leg ik je graag uit hoe de energieveiling precies werkt en hoe je er je voordeel mee kunt behalen. Ik geef ook graag antwoord op je vragen! 

Ervaringen met All in power

Bekijk alle ervaringen

Ons succes wordt bepaald door hoe onze klanten en partners onze meerwaarde zowel zakelijk als persoonlijk ervaren.

Koen Colvoort – Julia – Lochem

All in power trok me over de streep

Ik twijfelde al een tijd over het investeren in zonnepanelen. Het rendement en de terugverdientijd vielen mij altijd wat tegen. Toen ik met All in power in contact kwam en bleek dat ik kon verkopen aan mijn collega ondernemers en mijn personeel, was de keuze snel gemaakt. Ik heb nu …

Floris Mokveld – Voorzitter RoerOm energie – Roermond

Blij dat we niet voor een SCE teruglevercontract zijn gegaan

Als beginnende coöperatie was het voor ons best spannend om met All in power in zee te gaan. De meeste aanbiedingen die we hadden ontvangen verzekerde ons van de in de SCE beschikking genoemde opbrengsten. All in power wist ons ervan te overtuigen dat zelf handelen op de beurs in …

Pieter Wierkx – Parkmanager Majoppeveld – Roosendaal

Op naar een energieneutraal bedrijventerrein

Wij hebben ons tot doel gesteld om volledig energieneutraal te worden op bedrijventerrein Majoppeveld. Al snel kwamen we er achter dat het ene bedrijf meer kan opwekken dan het nodig heeft, terwijl het andere bedrijf juist te weinig opwekpotentieel heeft. De vraag om stroom te kunnen uitwisselen kwam dus heel …

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.