Hoe groen is de energie?

Bij All in power wordt alle stroom op een transparante en aantoonbare manier geleverd tussen producent en afnemer. We hanteren het “follow the money” concept, waardoor je met je factuur kunt controleren dat de energie daadwerkelijk met elkaar wordt uitgewisseld en dat elke cent rechtstreeks van afnemer naar producent gaat.

Het “follow the money” concept zorgt voor volledige traceerbaarheid van de energiestromen. Op je factuur kun je precies zien waar elke euro naartoe gaat en hoe de kosten worden verdeeld tussen de energieproducenten en de afnemers.

Deze transparantie creëert vertrouwen en zekerheid voor onze klanten. Je weet precies welke energie je afneemt en dat je geld direct naar de producent gaat die deze energie heeft opgewekt.

Het “follow the money” concept is een krachtig instrument om duurzame energie te stimuleren en een eerlijkere energiemarkt te bevorderen. Door de energiestromen transparant te maken, kunnen we samen werken aan een duurzamere toekomst en bijdragen aan een verantwoorde energievoorziening voor ons allemaal.

Bij All in power zijn we trots op onze transparante aanpak en ons “follow the money” concept. We streven naar een eerlijke en duurzame energiegemeenschap waarin we samen de weg effenen naar een groenere wereld. Klik hier om je vrijblijvend aan te melden en deel uit te maken van onze transparante en verantwoorde energiebeweging.

All in power

Categorieën:

Duurzaamheid

Meest bekeken

Stroometiketten

Lees meer

Wat is zelflevering?

De revolutie van zelflevering! Welkom bij de revolutie van zelflevering – de krachtige trend waar individuen hun eigen elektriciteit verkopen, weg van traditionele energiebedrijven. Dit is meer dan ...
Lees meer
zelflevering

Meest gestelde vragen Webinar All in power 23 november 2023

Bekijk hier alle vragen rondom de All in power Energieveiling.
Lees meer

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.