Hoe groen is de energie?

Bij All in power wordt alle stroom op een transparante en aantoonbare manier geleverd tussen producent en afnemer. We hanteren het “follow the money” concept, waardoor je met je factuur kunt controleren dat de energie daadwerkelijk met elkaar wordt uitgewisseld en dat elke cent rechtstreeks van afnemer naar producent gaat.

Het “follow the money” concept zorgt voor volledige traceerbaarheid van de energiestromen. Op je factuur kun je precies zien waar elke euro naartoe gaat en hoe de kosten worden verdeeld tussen de energieproducenten en de afnemers.

Deze transparantie creëert vertrouwen en zekerheid voor onze klanten. Je weet precies welke energie je afneemt en dat je geld direct naar de producent gaat die deze energie heeft opgewekt.

Het “follow the money” concept is een krachtig instrument om duurzame energie te stimuleren en een eerlijkere energiemarkt te bevorderen. Door de energiestromen transparant te maken, kunnen we samen werken aan een duurzamere toekomst en bijdragen aan een verantwoorde energievoorziening voor ons allemaal.

Bij All in power zijn we trots op onze transparante aanpak en ons “follow the money” concept. We streven naar een eerlijke en duurzame energiegemeenschap waarin we samen de weg effenen naar een groenere wereld. Klik hier om je vrijblijvend aan te melden en deel uit te maken van onze transparante en verantwoorde energiebeweging.

All in power

Categorieën:

Duurzaamheid

Meest bekeken

Platform update november 2023: geoptimaliseerde grafieken

We delen met enthousiasme mee dat er een nieuwe update is uitgebracht voor ons platform, waardoor het nog eenvoudiger wordt om je energieverbruik te monitoren via onze grafieken. ...
Lees meer

Waar staat PPA voor?

PPA staat voor Power Purchase Agreement, ook wel bekend als een (terug)leveringsovereenkomst in het Nederlands. Het is een belangrijk instrument dat wordt gebruikt in de wereld van duurzame ...
Lees meer

Wat is een GVO?

GVO staat voor Garantie van Oorsprong. Het is een digitaal certificaat dat dient als bewijs dat elektriciteit op een groene en duurzame manier is opgewekt. Het GVO certificaat ...
Lees meer

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.