Hoe worden biedingen gekoppeld?

Nadat een veiling is gesloten, worden inschrijvingen gematcht op basis van de kleinste afstand tussen producent en afnemer. Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat de energie op een efficiënte manier wordt toegewezen.

Bij het matchen wordt er gezocht naar de kortst mogelijke afstand tussen de producent en de afnemer. Dit resulteert in een geoptimaliseerde energieoverdracht, waarbij de energie zo min mogelijk wordt verspild tijdens transport.

Het matchen gaat door totdat ofwel de aangeboden energie volledig is toegewezen, of de gevraagde energie is voldaan. Dit proces garandeert dat er geen onnodige over- of onderbevoorrading plaatsvindt, en dat de energie wordt geleverd aan degenen die erom hebben gevraagd.

Het gebruik van afstandsgebaseerde matching draagt bij aan een duurzame en effectieve energiehandel. Door energie efficiënt toe te wijzen op basis van de afstand tussen producent en afnemer, bevorderen we een verantwoord gebruik van energiebronnen en minimaliseren we de ecologische impact van de energieoverdracht.

Bij All in power zijn we toegewijd aan het creëren van een veerkrachtige en duurzame energiemarkt. Onze innovatieve aanpak in het matchen van energie na een veiling zorgt voor een optimale energiehandel en draagt bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal. Klik hier om je vrijblijvend aan te melden en deel te nemen aan onze duurzame energiegemeenschap.

All in power

Categorieën:

All in power

Meest bekeken

Stroometiketten

Lees meer

Wat is zelflevering?

De revolutie van zelflevering! Welkom bij de revolutie van zelflevering – de krachtige trend waar individuen hun eigen elektriciteit verkopen, weg van traditionele energiebedrijven. Dit is meer dan ...
Lees meer
zelflevering

Meest gestelde vragen Webinar All in power 23 november 2023

Bekijk hier alle vragen rondom de All in power Energieveiling.
Lees meer

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.