Hoe worden biedingen gekoppeld?

Nadat een veiling is gesloten, worden inschrijvingen gematcht op basis van de kleinste afstand tussen producent en afnemer. Deze unieke aanpak zorgt ervoor dat de energie op een efficiënte manier wordt toegewezen.

Bij het matchen wordt er gezocht naar de kortst mogelijke afstand tussen de producent en de afnemer. Dit resulteert in een geoptimaliseerde energieoverdracht, waarbij de energie zo min mogelijk wordt verspild tijdens transport.

Het matchen gaat door totdat ofwel de aangeboden energie volledig is toegewezen, of de gevraagde energie is voldaan. Dit proces garandeert dat er geen onnodige over- of onderbevoorrading plaatsvindt, en dat de energie wordt geleverd aan degenen die erom hebben gevraagd.

Het gebruik van afstandsgebaseerde matching draagt bij aan een duurzame en effectieve energiehandel. Door energie efficiënt toe te wijzen op basis van de afstand tussen producent en afnemer, bevorderen we een verantwoord gebruik van energiebronnen en minimaliseren we de ecologische impact van de energieoverdracht.

Bij All in power zijn we toegewijd aan het creëren van een veerkrachtige en duurzame energiemarkt. Onze innovatieve aanpak in het matchen van energie na een veiling zorgt voor een optimale energiehandel en draagt bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal. Klik hier om je vrijblijvend aan te melden en deel te nemen aan onze duurzame energiegemeenschap.

All in power

Categorieën:

All in power

Meest bekeken

Platform update november 2023: geoptimaliseerde grafieken

We delen met enthousiasme mee dat er een nieuwe update is uitgebracht voor ons platform, waardoor het nog eenvoudiger wordt om je energieverbruik te monitoren via onze grafieken. ...
Lees meer

Waar staat PPA voor?

PPA staat voor Power Purchase Agreement, ook wel bekend als een (terug)leveringsovereenkomst in het Nederlands. Het is een belangrijk instrument dat wordt gebruikt in de wereld van duurzame ...
Lees meer

Wat is een GVO?

GVO staat voor Garantie van Oorsprong. Het is een digitaal certificaat dat dient als bewijs dat elektriciteit op een groene en duurzame manier is opgewekt. Het GVO certificaat ...
Lees meer

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.