Platform update november 2023: geoptimaliseerde grafieken

We delen met enthousiasme mee dat er een nieuwe update is uitgebracht voor ons platform, waardoor het nog eenvoudiger wordt om je energieverbruik te monitoren via onze grafieken. We hebben geluisterd naar jullie feedback en de grafieken aangepast voor een helderder overzicht.

Wat is er veranderd?

In de oude grafiek was het soms moeilijk om het verbruik duidelijk af te lezen. De stijgende en dalende oranje lijn vertegenwoordigde het stroomverbruik, terwijl het blauwe staafdiagram de beursprijs weergaf op verschillende tijdstippen.

Met de nieuwe update hebben we deze grafiek verbeterd voor een betere gebruikservaring. Hier zijn de belangrijkste veranderingen:

  • Donkerblauw staafdiagram: Dit diagram geeft je energieverbruik weer in kWh en de kosten in euro’s. Het is gemakkelijk af te lezen en biedt een directe visualisatie van je verbruik. Bijvoorbeeld, je verbruik is 5,8 kWh met een kosten van €0,67.
  • Lichtblauw staafdiagram: Dit diagram laat zien hoeveel energie je teruglevert, ook in kWh en euro’s. Het geeft inzicht in je energieopwekking, bijvoorbeeld als je zonnepanelen hebt geïnstalleerd. In dit geval is de teruglevering 4,49 kWh met een kosten van €0,41.
  • Netto verbruik: Onderaan de grafiek wordt het netto verbruik weergegeven. Dit is het verschil tussen je totale verbruik en de teruglevering. Hier zie je bijvoorbeeld een netto verbruik van 1,31 kWh met een kosten van €0,26.

We hopen dat deze geoptimaliseerde grafieken je helpen om je energieverbruik beter te begrijpen. Als je vragen hebt over deze update of hulp nodig hebt bij het interpreteren van je grafieken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!

Oude grafiek:

Nieuwe grafiek:

All in power

Categorieën:

All in powerUpdates platform

Meest bekeken

Stroometiketten

Lees meer

Wat is zelflevering?

De revolutie van zelflevering! Welkom bij de revolutie van zelflevering – de krachtige trend waar individuen hun eigen elektriciteit verkopen, weg van traditionele energiebedrijven. Dit is meer dan ...
Lees meer
zelflevering

Meest gestelde vragen Webinar All in power 23 november 2023

Bekijk hier alle vragen rondom de All in power Energieveiling.
Lees meer

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.