Wat is een aansluit- en transportovereenkomst (ATO)

De aansluiting waarmee je energie geleverd krijgt, wordt verzorgd door de netbeheerder. Om gebruik te maken van deze aansluiting is een Aansluit- en Transportovereenkomst (ATO) met de netbeheerder nodig. Deze overeenkomst komt tot stand zodra All in power jouw leverancier wordt en er nog geen bestaande ATO was afgesloten. In de meeste gevallen is er echter al een ATO met de netbeheerder gesloten.

De ATO is een belangrijk contract dat de levering van energie mogelijk maakt. Het regelt de voorwaarden voor de aansluiting op het elektriciteits- of gasnetwerk en de transportdiensten die de netbeheerder aanbiedt. De ATO zorgt ervoor dat de energie die wordt opgewekt en geleverd door All in power daadwerkelijk bij jou als afnemer aankomt.

Zelfs als je al een bestaande ATO hebt met de netbeheerder, is het van belang dat je jouw keuze voor All in power als leverancier doorgeeft. Dit zorgt ervoor dat jouw energielevering naadloos wordt overgedragen naar All in power, en dat je kunt profiteren van onze groene energie en service.

Ons team staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen bij het beheren van jouw energiecontract en de ATO. We streven ernaar om jouw overstap naar duurzame energie soepel te laten verlopen en je te voorzien van een betrouwbare en milieuvriendelijke energievoorziening.

Aarzel niet om je bij ons aan te melden en samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en een duurzame toekomst opbouwen. Klik hier om je vrijblijvend aan te melden en te beginnen met jouw groene energieavontuur met All in power.

All in power

Categorieën:

Wetgeving

Meest bekeken

Platform update november 2023: geoptimaliseerde grafieken

We delen met enthousiasme mee dat er een nieuwe update is uitgebracht voor ons platform, waardoor het nog eenvoudiger wordt om je energieverbruik te monitoren via onze grafieken. ...
Lees meer

Waar staat PPA voor?

PPA staat voor Power Purchase Agreement, ook wel bekend als een (terug)leveringsovereenkomst in het Nederlands. Het is een belangrijk instrument dat wordt gebruikt in de wereld van duurzame ...
Lees meer

Wat is een GVO?

GVO staat voor Garantie van Oorsprong. Het is een digitaal certificaat dat dient als bewijs dat elektriciteit op een groene en duurzame manier is opgewekt. Het GVO certificaat ...
Lees meer

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.