Wat kan je tegen negatieve prijzen doen?

In de wereld van duurzame energie kan het voorkomen dat het aanbod groter is dan de vraag, waardoor er negatieve elektriciteitsprijzen ontstaan. Bij negatieve prijzen kost het terugleveren van duurzame energie geld in plaats van dat het iets oplevert.

Om jou te helpen in deze situatie, biedt ons platform de All in power bodemprijsbescherming aan. Deze unieke bescherming helpt je om te bepalen wanneer je je opgewekte energie beter kunt opslaan of gebruiken in plaats van het te verkopen.

De bodemprijsbescherming stelt je in staat om te profiteren van gunstige energieprijzen en te voorkomen dat je geld verliest bij negatieve prijzen. Door slim gebruik te maken van deze bescherming kun je jouw duurzame energie efficiënt benutten en jouw kosten minimaliseren.

Onze All in power bodemprijsbescherming biedt zekerheid en stabiliteit in jouw energiebeheer. Het stelt je in staat om te investeren in duurzame energieprojecten zonder je zorgen te maken over de volatiliteit van de energiemarkt. Het versterkt jouw positie als duurzame energieproducent en draagt bij aan een meer veerkrachtige en duurzame toekomst.

Met de All in power bodemprijsbescherming kun je met vertrouwen jouw bijdrage leveren aan de energietransitie. Samen werken we aan een groenere wereld waarin duurzame energie een steeds belangrijkere rol speelt. Laat de bodemprijsbescherming jouw duurzame energieopwekking naar een hoger niveau tillen en maak van jouw groene visie een werkelijkheid.

All in power

Categorieën:

All in power

Meest bekeken

Platform update november 2023: geoptimaliseerde grafieken

We delen met enthousiasme mee dat er een nieuwe update is uitgebracht voor ons platform, waardoor het nog eenvoudiger wordt om je energieverbruik te monitoren via onze grafieken. ...
Lees meer

Waar staat PPA voor?

PPA staat voor Power Purchase Agreement, ook wel bekend als een (terug)leveringsovereenkomst in het Nederlands. Het is een belangrijk instrument dat wordt gebruikt in de wereld van duurzame ...
Lees meer

Wat is een GVO?

GVO staat voor Garantie van Oorsprong. Het is een digitaal certificaat dat dient als bewijs dat elektriciteit op een groene en duurzame manier is opgewekt. Het GVO certificaat ...
Lees meer

Meer informatie?

Wil je starten als opwekker, wek je al groene energie op of wil je energie afnemen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten voorzien je graag van een persoonlijk en passend aanbod.