Particulieren

Energie leveren of afnemen? Bij All in power kan het allemaal!

Zelf leveren of groene energie afnemen?

All in power stelt lokale producenten van duurzame energie in staat om deze energie direct te leveren aan hun doelgroep tegen de laagst mogelijke kosten. Zo krijgt iedereen gelijke kansen om te beschikken over zijn energievoorziening.

Daarnaast is het mogelijk om bij ons energie af te nemen in de vorm van gas of stroom. De magie zit hem in ons unieke platform. Alle via het platform uitgewisselde energie wordt één-op-één verrekend bij de gebruikers van het All in power platform. Van iedere kWh en euro is duidelijk van en voor wie deze is. Hierdoor kan jij als afnemer controleren dat wat jij betaalt.

Jij bepaalt

Bepaal zelf aan wie je jouw energie verkoopt. Bijvoorbeeld je buurman, familie of personeel.

Voordelig ontzorgd

Wij zorgen voor je administratie, facturatie en staan jouw afnemers te woord. 

100% groene stroom

Gegarandeerd 100% groene stroom uit Nederland.

Transparant

Via het All in power platform krijg je volledig inzicht in het verbruik en de tarieven.

100% duurzame energie uit Nederland

Het is onze missie om iedereen enthousiast te maken voor over duurzame energie en de energietransitie te versnellen. Dit doen wij met ons platform waarmee we de business case en betaalbaarheid van duurzame energie verbeteren. 100% van alle energie moet duurzaam worden en zo snel mogelijk, dát is ons doel!

Via ons robuuste platform lever je direct aan jouw afnemers onder eigen naam. All in power verzorgt de administratieve rompslomp, klantsupport en ondersteunt met advies en marketing. Zowel particulieren als kleine en grote zakelijke producenten met zelflevering geven wij de mogelijkheid om eenvoudig energieleverancier te worden.

Energie verkopen

Opwekkers die via All in power hun energie direct leveren aan afnemers zien al gauw 50% hogere inkomsten op hun geleverde energie. Onze producenten krijgen de kans om hun hogere omzet ten gunste van de energietransitie in te zetten en meer duurzame opwekking te ontwikkelen en/of een extra voordeel te bieden aan hun afnemers.

Bekijk ons aanbod

Stroom en gas afnemen

Afnemers van All in power kunnen onderhandelen voor lagere prijzen. Omdat via ons platform de marges bij opwekkers van groene stroom voor kleinverbruikers gunstig zijn, biedt dit ruimte voor deze opwekkers om een deel van hun inkomstenvoordeel te vertalen naar lagere tarieven voor afnemers. De opwekkers binnen ons platform beslissen hier zelf over.

Bekijk ons aanbod

Ervaringen met All in power

Bekijk alle ervaringen

Ons succes wordt bepaald door hoe onze klanten en partners onze meerwaarde zowel zakelijk als persoonlijk ervaren.

Koen Colvoort – Julia – Lochem

All in power trok me over de streep

Ik twijfelde al een tijd over het investeren in zonnepanelen. Het rendement en de terugverdientijd vielen mij altijd wat tegen. Toen ik met All in power in contact kwam en bleek dat ik kon verkopen aan mijn collega ondernemers en mijn personeel, was de keuze snel gemaakt. Ik heb nu …

Floris Mokveld – Voorzitter RoerOm energie – Roermond

Blij dat we niet voor een SCE teruglevercontract zijn gegaan

Als beginnende coöperatie was het voor ons best spannend om met All in power in zee te gaan. De meeste aanbiedingen die we hadden ontvangen verzekerde ons van de in de SCE beschikking genoemde opbrengsten. All in power wist ons ervan te overtuigen dat zelf handelen op de beurs in …

Pieter Wierkx – Parkmanager Majoppeveld – Roosendaal

Op naar een energieneutraal bedrijventerrein

Wij hebben ons tot doel gesteld om volledig energieneutraal te worden op bedrijventerrein Majoppeveld. Al snel kwamen we er achter dat het ene bedrijf meer kan opwekken dan het nodig heeft, terwijl het andere bedrijf juist te weinig opwekpotentieel heeft. De vraag om stroom te kunnen uitwisselen kwam dus heel …

Neem contact op

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via